HO FA

HO FA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 336 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ho Fa. Meer weten? Ontdek meer

18 aug 2022 om 20:05 Eten was weer heerlijk, bezorging sneller dan aangegeven en de bezorger vriendelijk!
11 aug 2022 om 20:38 Geen
10 aug 2022 om 20:27 Snel warm goed eten
31 jul 2022 om 23:15 Super lekker, heel warm, zeer blij mee
31 jul 2022 om 2:20 Heerlijk eten zoals altijd
29 jul 2022 om 23:42 Zoals verwacht...lekkere maaltijd!
29 jul 2022 om 8:07 Ik heb 2 gerechten besteld; de zoetzure kip was een bak vol ananas, paprika etc en kleine stukjes vlees in meel. Het leek wel ‘ananas in tomatensaus met meelballetjes’. Het eten is de prijs qua smaak en kwaliteit van de inhoud zeker niet waard.
28 jul 2022 om 21:29 Voor het eerst besteld. Ik ben al jaren op zoek naar lekker Chinees eten sinds die op de Amsterdamseweg er niet meer is. Eindelijk een lekkere niet te scherpe zwarte bonensaus met heerlijk malse kip gevonden!
15 jul 2022 om 22:10 Echt weer prima !
13 jul 2022 om 19:45 Lekker eten en snelle bezorging! Min punt dat de bezorger niet de tip krijgt als je dat betaald en helaas geen gratis peper erbij welke ik altijd wel gewend ben bij een Chinees.
10 jul 2022 om 21:43 Udon noodles met soep word in een action opbergbak met klemdeksel bezorgd! Dit is uiterst niet voedselveilig! De rest van de bestelling zat wel in een normale afhaal bak. Eten was wel lekker en goed warm.
9 jul 2022 om 12:53 Lekker veel Babi Pangang en goed warm aangekomen. Was super lekker.